Zongora találkozó

Iskolánk a 2023/2024-es tanévben ismét megrendezi a Regionális Zongora és Zongora Négykezes Találkozót, melyre szeretettel várunk minden kollégát, érdeklődőt és fellépni kívánó növendéket. A találkozó célja a bemutatkozás, a tapasztalatcsere, a szakmai fejlődés, az együtt muzsikálás, egymás megismerése. Az összejövetel hangverseny formájában zajlik, amit egy kötetlen szakmai beszélgetés követ.

A találkozó díszvendégei, szakértői:

Lőwenberg Dániel zongoraművész, a salzburgi zeneakadémia, a Mozarteum zongora tanszékének adjunktusa, valamint a Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium tanára.

Péter Zoltán Szlovéniában élő vajdasági magyar származású zongoraművész és egyetemi tanár.

Koncertszólistaként, számos kitűnő és világhírű muzsikus kamarapartnereként, valamint az Amael zongoratrió állandó tagjaként rendszeresen koncertezik Szlovéniában és külföldön. Számos hangfelvételt készített, valamint tizenegy CD- hanglemezt adott ki a Szlovén Rádió és Televízió hanglemezkiadója és más lemeztársaságok gondozásában. Több kottakiadványa, szakcikke és egyéb publikációja jelent meg. Kottáiból a helyszínen lehetőségük lesz vásárolni is!

A szólisták egy szabadon választott művel jelentkezhetnek.

A kamaracsoportoktól, négykezes, vagy akár hatkezes produkciókat is várunk, melyek egy, vagy akár két zongorára írt művek is lehetnek.

A találkozón való részvétel díja 2000 Ft, mely a helyszínen fizetendő, az iskola alapítványának számlája alapján.

A találkozó tervezett időpontja: 2024. április 20. 10.00

Gyakorlási lehetőséget biztosítunk az iskolában, 8.00-tól.

Helyszíne: Dunaújvárosi Sándor Frigyes AMI Dunaújváros, Bartók Béla út 6/a.

Regionális zongora találkozó meghívó, jelentkezési lap 2024

Időpont

Keződik: 2024. április 20., szombat - 10:00
Vége: 2024. április 20., szombat - 14:00

Helyszín

Sándor Frigyes Zeneiskola Kamaraterem